13 d’oct. 2015

Arrenca la tercera temporada

El Punt i a part estrena la tercera temporada mantenint el mateix ordre de continguts i amb l'entrevista com a element central. El primer programa serà el 14 d'octubre a les 19h. 

En el curs 2015-16 el programa es podrà escoltar en directe en el 90.0FM i en streaming. En aquest mateix blog, en la web de la ràdio i en la web d'elCugatenc es podrà tornar a escolar el programa complet.

De fet, la col·laboració amb elCugatenc, que ja es va començar a gestar a finals de la temporada passada, és l'única novetat del programa. Els continguts informatius de caire local del Punt i a part seran adaptacions d'allò publicat al nou diari digital mentre que l'entrevista central del programa es podrà llegir i escoltar al dia següent a elcugatenc.cat.

Ara per ara, l'equip del programa ja treballa per preparar el programa de demà amb Mont Carvajal i Steve de Swardt com a convidats. Explicaran l'homenatge a Gato Pérez que han organitzat pel proper dissabte al Casino. Alhora, el Punt i a part ja comença a contactar amb més convidats per poder omplir moltres hores d'informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada