3 de des. 2014

Programa 40 amb Societat Civil Catalana

A l'edició 40 del programa tractarem els pressupostos locals de l’any que ve continuen generant controvèrsies entre els diversos partits polítics de la ciutat. També ens assabentarem de la decisió final de la Comissió de Carnaval, després de no haver rebut cap resposta ni de l’Ajuntament ni de la pròpia alcaldessa. Per tancar les notícies locals, farem una petita repassada al DOGC.

En l’actualitat catalana ens centrarem en els passos que està fent la Generalitat per impulsar la Hisenda Pròpia i la gran quantitat que aquesta mateixa institució preveu tenir de deute per l’any que ve. A més, també veurem com les marxes rellevants del PSC s’uneixen en un nou partit polític anomenat Moviment d’Esquerres (Més).
En les notícies de la resta d’Espanya sabrem que l’atur ha baixat de manera generalitzada i la mort d’un seguidor del Deportivo de la Corunya després d’una emboscada dels seguidors Ultres del Frente Atlético de Madrid. Per acabar amb l’actualitat espanyola coneixerem el nom del nou ministre de Sanitat, després de la dimissió de la setmana passada d’Ana Mato.

De l’actualitat internacional destacarem com les FARC allibera el general segrestat al nord-oest de Colòmbia i recordarem que Continuen les crítiques de racisme a Estats Units.

Després de la repassada esportiva, el temps i una petita pausa ens acompanyaran María Jose Argerich i Manuel Béjar, presidenta i portaveu de Societat Civil a la ciutat. Amb ells parlarem de la participació i dels resultats del 9N, de les reaccions polítiques i judicials, de les propostes dels partits i organitzacions independentistes i del seu propi programa d'ara endavant.

1 comentari:

  1. Con mucho pesar diré que en Sant Cugat falta una presidencia ,dirección o lo que sea ,con capacidad de ilusionar .Así se conseguiria mucha mas participación de la ciudadania.No se puede hacer un acto como el de la pasada semana ,que simplemente era penoso ver la poca experiencia de los ponentes.

    ResponElimina