20 d’oct. 2015

Programa 67 amb Ramon Piqué, regidor de la CUP-PC i president del Consell de Barri de La Floresta

Al segons programa de la temporada el Ple municipal serà l’encarregat d’ocupar tota l’actualitat local. Sabrem que s’ha aprovat la rebaixa de l’IBI i que s’ha modificat el cartipàs. Això ho explicarem de manera extensa i complerta, però també esmentarem totes les propostes que es van aprovar el passat dilluns en la sessió plenària.

En el més destacat a nivell català coneixerem com avancen les negociacions entre Junts pel Sí i la CUP per tal de trobar un president de consens i recordarem que l’exdiputat de Ciutadans anirà a judici per frau fiscal. També coneixerem que va donar de sí l’acte de celebració del dia de la Hispanitat que va celebrar Societat Civil Catalana sis dies després del 12 d’octubre.

Les notícies de l’estat espanyol analitzarem el compte enrere en la campanya de les generals. Finalment, per acabar el bloc informatiu, farem un cop d’ull a les notícies internacionals per saber que el Partit Liberal va guanyar les eleccions a Canadà.

Després de repassar els resultats esportius del cap de setmana i fer la pausa, encetarem l’entrevista de la setmana. Aquesta vegada ens acompanyarà Ramón Piqué, regidor de la CUP-PC. Amb ell parlarem sobre les presidències dels Consell de Barri que es van fer oficials en el Ple de dilluns i també comentarem els canvis que està en el Pla de Millora de La Floresta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada