22 d’oct. 2015

Programa 67 - Ramon Piqué



En el segon programa de la temporada entrevistem Ramon Piqué, regidor de la CUP-PC i nomenat president del Consell de Barri de La Floresta en el darrer Ple municipal. Abans, però, fem un repàs a l'actualitat molt centrada en la sessió plenària del mes d'octubre.

D'aquesta manera, expliquem dos dels punts claus de l'ordre del dia: la modificació de l'estructura gerencial de l'Ajuntament i la rebaixa de l'IBI i les plusvàlues. Expliquem també la resta del Ple resumidament a través dels punts de l'ordre del dia.

A nivell català repassem les negociacions entre Junts pel Sí i la CUP així com la imputació de l'exdiputat de Ciutadans Jordi Cañas. A nivell espanyol esmentem l'augment de l'activitat política per l'apropament de les eleccions generals del 20 de desembre. Finalment, a nivell internacional coneixem la victòria del Partit Liberal en les eleccions canadenques.

Després de conèixer els resultats esportius i fer una pausa, comença l'entrevista a Ramon Piqué. El regidor de la CUP-PC i nou president del Consell de Barri de La Floresta explica com s'han decidit les presidències als districtes, l'evolució del Pla de Millora, la unificació de les dues darreres fases del Pla i l'anunci del Pla d'Habitatge que ha fet l'equip de govern.

El programa acaba amb un repàs a l'agenda cultura. L'inici de l'emissió -i gravació- té uns petits problemes tècnics que se solucionen passats uns minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada