28 d’oct. 2015

Programa 68 amb la PAH Sant Cugat

En el tercer programa de la temporada recordarem que des de les set de la tarda al Centre Social i Sanitari de La Floresta es farà una reunió entre l’Ajuntament i els veïns que s’hi vulguin acostar perquè l’administració expliqui amb detalls el procés participatiu de les 3 places de La Floresta. També desgranarem algunes de les dades més impactants de l’Observatori Sociològic Municipal i sabrem que 45 santcugatencs s’han oferts voluntaris per ajudar as refugiats de Síria que puguin arribar a la ciutat. 

La presidència de Forcadell en la cambra catalana i el 3% de CDC ocuparan el més destacat a nivell català. Les notícies espanyoles sabrem que una dona ha denunciat el president de la Diputació d'Ourense per oferir feina a canvi de sexe. Per tancar amb l’apartat de notícies farem un cop d’ull al món i sabrem que un terratrèmol ha deixat més de 200 morts a Afganistan i Pakistan i també repassarem les eleccions a Guatemala, Polònia i Argentina. 

Un cop repassat els resultats esportius i feta la pausa, encetarem una nova entrevista. Aquesta vegada ens acompanyarà la PAH de Sant Cugat perquè el col·lectiu va presentar una moció en el ple d’octubre on insta a l’Ajuntament a demanar una llei on es contemplarien mesures de segona oportunitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada