25 de juny 2015

Programa 65 - Senglar Cultural



Amb el Punt i a part 65 acomiadem la segona temporada del programa, una temporada carregada d'actualitat i entrevistes en clau local. És per això que volem agrair a tota la gent que en algun moment ens ha sintonitzat o escoltat via internet els seus minuts de dedicació a nosaltres.

A aquest programa tractem tres notícies d'actualitat local: el primer aniversari de 6Claus amb l'evolució del projecte, la suspensió de la vaga dels netejadors de la neteja de Sant Cugat després que l'Ajuntament es comprometés a forçar a l'empresa a complir el conveni i la nova edició de Lectures a la fresca dels Amics de Pedra i Sang dedicada a Shakespeare.

Les notícies catalanes se centren en el moment de crisi de CiU amb CDC i UCD enfrontades i la decisió d'Albert Rivera de presentar-se a les primàries per liderar Ciutadans a les eleccions generals. A nivell estatal repassem el final de la vaga de Movistar i els petits canvis que ha introduit Rajoy al PP després dels resultats del 24 de maig. La notícia internacional ens ha portat novament a Grècia i les seves negociacions amb la UE.

Pere Lecha al Punt i a part // Foto: Miquel Margalef

Després d'assabentar-nos de la previsió meteorològica i fer una pausa, hem entrevistat el Pere Lecha com a representant del Senglar Cultural, la coordinadora d'entitats de La Floresta. Amb ell hem conegut les activitats que tindrà la Festa Major del barri. També hem conversat d'altres temes com l'estat de la cultura a La Floresta i Sant Cugat.

El programa ha acabat amb una agenda cultural. De moment no hi ha data prevista per tornar a fer Punt i a part després de l'estiu tot i que segurament serà a principis de setembre. Ho anunciarem a aquest mateix espai i a les xarxes socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada