24 de juny 2015

Programa 65 amb el Senglar Cultural


El Punt i a part 65 serà el darrer de la temporada, és a dir, no tornarà fins passat l'estiu. Abans d'acabar, però, parlarem de 6 Claus ja que el passat diumenge va celebrar el seu primer any d’existència. La vaga dels treballadors de Valoriza i la onzena edició de Lectures a la fresca completaran el més destacat a nivell local.

La fugaç trencadissa entre Convergència i Unió així com la sortida dels unionistes del govern ocuparan la nostra mirada a nivell Català. També voldrem ampliar la informació catalana amb la candidatura d’Albert Rivera a les primàries de Ciutadans en el camí cap a la Moncloa.

A nivell estatal coneixerem que finalment els subcontractats de Movistar han acabat la vaga i coneixerem els canvis de govern que ha fet Rajoy. Finalment i per no perdre la tradició en el més destacat a nivell internacional sabrem que Gràcia i la Unió Europea estan a punt de tancar l’acord definitiu.

Després del temps i la pausa, ja que no fem esports perquè la temporada esportiva ha finalitzat, conversarem amb el col·lectiu del Senglar Cultural. La coordinadora d’activitats culturals de La Floresta ens explicaran què prepara per la Festa Major de La Floresta. Ens acompanyaran el Pere Lecha i el Xavi Tercero, membres del col·lectiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada