14 d’oct. 2015

Programa 66 amb Mont Carvajal

El Punt i a part comença la seva tercera temporada amb informació. En les notícies de Sant Cugat explicarem com han evolucionat els conflictes laborals en les empreses Valoriza i Clece i també sabrem com va anar el Festival Creatus Dominus.

En l’actualitat catalana repassarem com evolucionen les negociacions entre Junts pel Sí i la CUP després dels resultats que van deixar les eleccions del 27S. En el més destacat a nivell espanyol repassarem el que va donar de sí el Dia de la Hispanitat i el debat sobre el model d’Estat i de festa nacional que la celebració de la diada reobre cada any.

Finalment, i per acabar el bloc informatiu de caràcter general, sabrem què va passar en l’atemptat de Turquia i ens farem ressò de la multitudinària manifestació en contra del TTIP que es va celebrar a Berlín el dissabte passat.

Després de repassar els resultats esportius i realitzar la pausa entrevistarem a Mont Carvajal perquè ens expliqui quina és la moguda que hi ha preparada per eal pròxim dissabte al Casino de La Floresta. Es tracta d'un homenatge a l'artista Gato Pérez en el 25é aniversari de la seva mort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada