30 d’abr. 2015

Programa 57 - Roser Casamitjana (ICV-EUiA)


Al Punt i a part 57 fem un repàs a l'actualitat local amb quatre temes principals: la concentració de l'ANC en el seu particular compte enrere abans de les eleccions del 27 de setembre, la subhasta de pisos de lloguer social per a joves per part de Promusa amb molts més demandants que oferta, les declaracions de la número 6 a les llistes del PP sobre la seva ideologia (independentista i esquerrana) i, finalment, la crisi que s'ha obert a Podem Sant Cugat amb un sector partidari de donar suport a la CUP a les municipals i un altre que prefereix no fer-ho cap partit.

Les notícies catalanes han sigut la polèmica cerimònia de condol per l'accident aeri de Germanwings i la manifestació contra les morts al Mediterrani així com breument l'acció policial del cas Innova i l'incendi d'un vaixell al mar. A les notícies d'Espanya hem explicat l'evolució de les enquestes de cara a les eleccions generals de finals d'any i, a nivell internacional, hem explicat el terratrèmol que aquest cap de setmana va sacsejar Nepal i la pèrdua de poder negociador de Iannis Varoufakis.

Roser Casamitjana // Foto: Jordi Pascual
Tot això ha anat seguit del repàs als resultats esportius dels equips locals i una pausa molt breu. A la segona part del programa hem pogut escoltar l'entrevista a la cap de llista d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, que vam fer dilluns a la seu del partit ja que no podia acudir en directe al programa. Amb ella parlem de la pròpia candidatura amb temes com la presència de les joventuts o possibles pactes, d'afers centrals de la política santcugatenca com la participació o l'elitització de la ciutat i d'algunes de les propostes del partit de cara a les municipals del 24 de maig.

El programa acaba amb un repàs a l'agenda cultural de la setmana. Al següent programa continuarem les entrevistes prèvies a les eleccions municipals amb el cap de llista del PSC, Pere Soler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada