6 de maig 2015

Programa 58 amb Pere Soler (PSC)

Al programa d’avui obrirem amb els moviments dels partits polítics la última setmana. Ens assabentarem, doncs, de la presentació de Ciutadans, PSC, ICV i la CUP. Sabrem que La Floresta Parla presentarà divendres un document definint els objectius de la Floresta que volen. Finalment per acabar amb les notícies d’àmbit local sabrem que l’EMD de Valldoreix estudia com no tirar a terra tres cases construïdes de manera il·legal.

En el més destacat a nivell català coneixerem que al llarg d’aquesta setmana s’estan celebrant les proves de tercer de primària estipulades per la Llei Wert. En les notícies d’àmbit estatal coneixerem l’enxampada a Alfonso Rus contant fins a 2 milions de peles que hauria cobrat de manera fraudulenta. Recordarem que Monedero va deixar el seu càrrec a Podem i ens farem ressò de la vaga de Correus. En el més destacat a nivell internacional coneixerem que la xifra de morts pel terratrèmol del Nepal ja supera els 5 mil.

Després d’escoltar els esports, el temps i la pausa, entrevistarem Pere Soler, alcaldable del PSC. D’aquesta manera continuarem amb les entrevistes de cara a les eleccions municipals del 24 de maig. Amb ell parlarem sobre com veu la ciutat de Sant Cugat i com creu que s’ha d’actuar a partir d’ara. Coneixerem les propostes que porta el seu partit i també que en pensa sobre la crisi interna del PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada