29 d’abr. 2015

Programa 57 amb Roser Casamitjana (ICV-EUiA)

Avui al Punt i a part recordarem la trobada de l’ANC a la Plaça de la Vila per engegar motors de cara a les eleccions del setembre, sabrem que Promusa va sortejar ahir 235 habitatges de lloguer per a joves i ens farem ressò de les declaracions sorprenents de María Angeles Cuadras, la número 6 del PP a Sant Cugat, que ha dit que és independentista. Per tancar amb l’actualitat local sabrem el conflicte intern a Podem per demanar o no el vot a favor de la CUP.

En les notícies d’àmbit català coneixerem la polèmica cerimònia que es va realitzar a la Sagrada Família en record a les víctimes de l’accident aeri de Germanwings. També sabrem que es va celebrar una manifestació a Barcelona per reclamar una solució a les morts del Mediterrani.

Tornarem a fer un cop d’ull a les noves enquestes estatals, en el més destacat a nivell espanyol. Finalment en el més destacat a nivell internacional sabrem que Iannis Varoufakis perd poder de negociació amb la Unió Europea i coneixerem els desastres que ha provocat un terratrèmol al Nepal.

En l’entrevista de la setmana, després d’escoltar els esports, el temps i realitzar la pausa, ens acompanyarà la Roser Casamitjana, cap de llista d’ICV-EUiA. L’entrevista està gravada el passat dilluns, ja que avui l’ecosocialista tenia un altre compromís. Amb ella parlarem sobre la llista presentada ara fa unes setmanes, sobre l’actualitat santcugatenca així com de les seves propostes de millora per a la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada