23 d’abr. 2015

Programa 56 - Núria Gibert (CUP-PC)


Al Punt i a part 56 ens visiten la Núria Gibert i el Ramon Piqué, cap de llista i 3er de la candidatura de la CUP-PC per les eleccions municipals respectivament. Hem tingut uns petits problemes amb els nous aparells de l'emissora i això provoca que el PodCast s'escolti un poc distorsionat, l'entrevista en vídeo (que penjarem divendres als canal de YouTube d'elCugatenc s'escolta millor).

Pel que fa als continguts més enllà de l'entrevista, el programa ha començat amb un repàs a l'actualitat local amb la presentació del Programa de Medi Ambient d'El Mussol, els moviments polítics de cara a les municipals, el nou consorci que gestionarà la Unió santcugatenca i la reaparició de la secció de natura del Club Muntanyenc.

A les notícies catalanes hem conegut l'atac que ha commocionat la comunitat educativa catalana i les mobilitzacions contra el TTIP. A nivell estatal el registre a la casa i el despatx de Rato i el vessament de petroli a les Canàries. Finalment, a nivell internacional, hem conegut una nova tragèdia al Mediterrani.

D'esquerra a dreta: Jordi Pascual, Núria Gibert i Ramon Piqué // Foto: Miquel Margalef

Després dels esports, la previsió meteorològica i la pausa, hem començat l'entrevista a Núria Gibert i Ramon Piqué. Amb ells hem parlat de les espectatives del partit i la seva organització, alguns temes d'actualitat de la ciutat com la participació ciutadana o el pacte per la nit, entre d'altres.

Abans d'acabar el programa hem repassat l'agenda cultura. La setmana vinent ens acompanyarà Roser Casamitjana, cap de llista d'ICV-EUiA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada