22 d’abr. 2015

Programa 56 amb Núria Gibert (CUP-PC)

Al Punt i a part 56 repassarem tots els moviments que s’han produït a la ciutat de cara a les eleccions municipals del 24 de maig i també coneixerem el programa de sostenibilitat municipal que va presentar dijous passat El Mussol. Pel que fa al Ple de dilluns, sabrem que es van aprovar els estatuts que faran possible la gestió en forma de consorci de la Unió Santcugatenca. Finalment coneixerem recuperació de la secció de Natura del Club Muntanyenc. 

En les notícies d’àmbit català coneixerem el succés que va tenir lloc a l’Institut Joan Foster de Barcelona, on va resultar mort un professor i diversos alumnes ferits. La Marxa contra el Tractat de lliure comerç entre la Unió Europea i Estats Units també tindrà lloc en les notícies catalanes. En l’actualitat estatal sabrem que es va enfonsar un pesquer a Canàries deixant una taca de fuel de prop de 70 quilòmetres i que Rodrigo Rato ara mateix està en el punt de mira públic a nivell de corrupció. Per acabar amb el repàs al més destacat de la setmana, i com ja va sent massa habitual aquestes últimes setmanes, ens farem ressò d’una nova tragèdia al mar Mediterrani. 

En la segona part del programa, després dels esports, el temps i la pausa, entrevistarem a Núria Gibert, cap de llista de la CUP-Procés Constituent, acompanyada de Ramon Piqué, tercer de la llista. Amb ells parlarem sobre el programa electoral, sobre el futur de Sant Cugat i el present així com de les eleccions municipals del maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada