16 d’abr. 2015

Programa 55 - Mireia Ingla (ERC-MES)


Al Punt i a part 55 entrevistem la Mireia Ingla, cap de llista de la candidatura conjunta entre ERC i MES, abans però, fem un repàs a les principals notícies que ha deixat la setmana.

Les notícies de caire local comencem amb una breu entrevista telefònica a Àngel Ruiz, membre de l'ANC de La Floresta, explicant-nos el naixement de l'assemblea al barri. Just a continuació repassem més actualitat local amb el Programa de Medi Ambient d'El Mussol que es presenta dijous, la llista definitiva de CiU per a les eleccions municipals amb algunes sorpreses i l'inici del Verkami d'elCugatenc que podeu veure a la barra lateral d'aquest mateix blog.

A nivell català coneixem els plans de l'ANC de cara a la propera diada mentre que a nivell estatal repassem els moviments polítics del dia de la República i l'avançament de la reforma de la llei de l'avortament. A nivell internacional ens assabentem dels darrers moviments de l'Estat Islàmic i del naufragi d'una pastera al Mediterrani.

Mireia Ingla a Ràdio Floresta // Foto: Jordi Pascual

Després del repàs esportiu, la previsió meteorològica i una pausa dedicada a Eduardo Galeano, reprenem el programa amb l'entrevista a la Mireia Ingla, cap de llista d'ERC-MES, en el cicle d'entrevistes prèvies a les eleccions municipals. Amb ella parlem de política santcugatenca amb temes com l'acord entre ERC i MES, el Pacte per la Nit o la participació ciutadana entre d'altres.

El programa acaba amb un repàs a l'agenda cultural. La següent setmana seguirem amb el cicle d'entrevistes electorals amb la CUP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada