15 d’abr. 2015

Programa 55 amb Mireia Ingla (ERC-MES)

Al Punt i a part d'avui sabrem que La Floresta té una nova secció de l'ANC encara en construcció. Parlarem del Mussol i del seu programa de medi ambient i sabrem quina és la llista que presentarà CiU a les eleccions així com l’inici del Verkami del projecte periodístic que vol néixer a Sant Cugat. 

En les notícies d’un àmbit més català coneixerem quina és la mobilització que està preparant l’ANC per el pròxim 11 de setembre. Ja en un àmbit més estatal, coneixerem com va ser el dia de la República del nou Rei Felip VI i com el PP intenta, a corre cuita, introduir petits canvis a la llei de l’avortament. Finalment en la mirada a nivell internacional sabrem que Estat Islàmic continua mostrant com acaba amb el patrimoni històric. 

Després dels esports, el temps i la pausa realitzarem la nostra tercera entrevista de cara a les municipal del maig i per aquesta raó ens acompanyarà Mireia Ingla, cap de llista de la coalició d’Esquerra Republicana de Catalunya i MES. Amb ella comentarem l’actualitat de Sant Cugat i de la Floresta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada