9 d’abr. 2015

Programa 54 - Aldo Ciprian (Ciutadans)



Al Punt i a part 54 entrevistem Aldo Ciprian, cap de llista de Ciutadans a les eleccions municipals del maig, seguint el cicle d'entrevistes prèvies als comicis. Hi ha hagut un petit problema amb l'emissió en directe a través del dial però el PodCast es pot escoltar íntegrament.

A la primera part del programa repassem l'actualitat local amb la proposta que ha sorgit a dins de La Floresta Parla de revisar els documents oficials que afecten a l'urbanisme i l'entorn del barri per tal de poder valorar més concretament futurs projectes municipals. També hem conegut el resultat de l'opcupació de l'oficina del BBVA del barri per part de la PAHC, el canvi de coordinació de l'ANC local i l'alcaldable de Vox.

A les notícies no locals hem repassat el pacte independentista entre CiU i ERC, les propostes de la Taula del Tercer Sector català de cara a les eleccions municipals, la baixada de l'atur a tot l'Estat, la renúncia de Toni Cantó a l'acta de diputat i a ser el presidenciable d'UPyD al País Valencià i la matança de 150 estudiants a una universitat de Kènia.

Aldo Ciprian just després de l'entrevista a la UREF // Foto: Jordi Pascual

Aquesta vegada no hi ha hagut repàs esportiu per la pausa per Setmana Santa, sí que hem fet la previsió meteorològica i la petita pausa musical. Just a continuació ha començat l'entrevista a Aldo Ciprian amb qui hem parlat de Ciutadans i el seu creixement, de nacionalisme a Sant Cugat i d'algunes propostes com la rebaixa de l'IBI o la millora dels Consells de Barri entre d'altres.

El programa acaba amb un repàs a l'agenda cultural. El proper dimecres continuarà el cicle d'entrevistes electorals amb ERC-MES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada