8 d’abr. 2015

Programa 54 amb Aldo Ciprian (Ciutadans)


Al programa d’avui veurem com la Floresta es planteja recuperar dos documents històrics que han d’ajudar de cara als nous projectes del barri. També sabrem que la PAHC ha aconseguit aturar la subhasta del BBVA del cas pel qual ocupaven l'oficina de La Floresta, que l’ANC ja té nova coordinadora i coneixerem el nou alcaldable de VOX.

En les notícies d’abast català explicarem el preacord independentista entre CiU i ERC i que el tercer sector català planteja un conjunt de propostes contra l’exclusió. Finalment, a nivell espanyol, sabrem les noves dades de l’atur i en el cop d’ull al més destacat a nivell internacional ens farem ressò de la massacre a una universitat de Kènia on hi van morir 150 persones.

Avui sense esports a causa de la setmana santa, escoltarem el temps i farem la pausa. Al tornar de la pausa, realitzarem la nostra segona entrevista de cara a les eleccions municipals. Avui ens acompanyarà Aldo Ciprian, cap de llista de Ciutadans. Amb ell comentarem l’actualitat santcugatenca i de la ciutat així com intentarem esbrinar quina és la clau de l’ascens del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada