17 de juny 2015

Programa 64 amb Mont Carvajal


El Punt i a part 64 serà el penúltim de la temporada i començarem fent un cop d’ull a les investidures de Sant Cugat i de Valldoreix. Després també tindrem temps per veure com afecta la consulta d’Unió a nivell local. En la mirada a nivell català ens dedicarem a repassar els ajuntaments del voltant de Sant Cugat i veurem com la confluència de partits d’esquerres es desfà després que la CUP hagi dit que no a la confluència amb Procés Constituent.

A nivell estatal repassarem les investidures de les principals ciutat i comunitat autònomes. Finalment Grècia ocuparà, novament, el més destacat a nivell internacional plantant cara a la Unió Europea.

Després del temps i la pausa, ja que els esports de la ciutat ja han finalitzat, farem una nova entrevista. Aquesta vegada ens acompanyarà la Mont Carvajal, impulsora d’un nou projecte que s’ha finançat mitjançant una campanya de micromecenatge i que farà realitat un documental de La Floresta enCanta. Aquest documental es basa en el festival amb aquest nom que es va fer l’any passat al Casino.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada