11 de juny 2015

Programa 63 - Cal Temerari


Al Punt i a part 63 entrevistem el Julià Mestieri de Cal Temerari, abans, però, repassem l'actualitat local amb la presentació del programa de la Festa Major, la nova junta de la coordinadora d'AMPAs de Sant Cugat i el Ple d'investidura que se celebrarà dissabte amb CiU anunciant que començarà governant en solitari.

A nivell català coneixem les queixes de treballadors i extreballadors de la xarxa Informa (editora del Sant Cugat Informa a la ciutat) pels abusos laborals així com la resposta de l'empresa i, també, l'evolució de la vaga de Movistar. A nivell estatal repassem els pactes de govern que hem conegut aquesta setmana després de les eleccions del 24 de maig i la voluntat del PP de tirar endavant una reforma de la llei de l'avortament abans de dos mesos. 

Les notícies internacionals, que tanquen la secció d'actualitat, han girat al voltant de la votació sobre el TTIP al Parlament Europeu i les eleccions a Turquia on Erdogan ha perdut la majoria absoluta. Just després hem fet una repassada als pocs resultats esportius de les lligues que encara estan en marxa.

Julià Mestieri durant l'entrevista al Punt i a part // Foto: Jordi Pascual

Després de la pausa hem parlat amb el Julià Mestieri com a representant de Cal Temerari. Ens ha explicat aquest projecte associatiu en defensa de l'economia social i la cohesió social. Amb ell hem repassat tot el procés que han seguit per arribar al punt que estan ara i els plans a curt termini ja que aquest mes acaben les obres que rehabiliten l'espai.

El programa acaba amb un repàs a l'agenda cultural. La següent setmana farem el penúltim programa de la temporada i ens acompanyarà la Mont Carvajal per parlar del documental La Floresta enCanta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada