18 de febr. 2015

Programa 48 amb el Col·lectiu Educació Viva de Sant Cugat

Al Punt i a part 48 repassarem allò més destacat a nivell local com la possible unió de Sant Cugat i La Floresta a través d’un camí sense cap part asfaltada. En les mocions del Ple del mes de febrer destacarem com l’equip de govern i gairebé tots els partits polítics recolzen la immersió lingüística i com es va donar el vistiplau a la municipalització de les zones blaves. Finalment sabrem que les Naus de l’Art de la Floresta volen associar-se per tal de donar-se a conèixer. 

En les notícies de Catalunya sabrem que Gemma Ubasart serà la líder de Podem a Catalunya. A més, també escoltarem com cada dia que passa empitjora la relació entre Convergència i Unió. Per acabar en l’apartat català, sabrem que l’esbós de la constitució catalana no només enfada al Tribunal Constitucional sinó que també a catalans ja que creuen que hi ha una forta regressió en temes sanitaris.

També recordarem que el partit socialista de Madrid comença una guerra interna pel lideratge d’aquest partit, en el més destacat a nivell espanyol. Finalment tancarem l’apartat de notícies amb l’atemptat a Copenhaguen que ha fet ressorgir la problemàtica jihadista a Europa i les pressions d'Estats Units, Unió Europea i Rússia que no aconsegueixen calmar la situació a Ucraïna.
 
Aquesta vegada, en l’entrevista, ens visitarà el Col·lectiu Educació Viva de Sant Cugat el qual va irrompre a la xarxa a finals del mes passat demanant que Sant Cugat segueixi el model d'educació viva i activa. Per això ens acompanyarà Jordi Piquero, un dels pares d'aquest col·lectiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada