12 de febr. 2015

Programa 47 - AMPA Escola La Floresta



Al Punt i a part 47 entrevistem dues representants de l'AMPA de l'Escola de La Floresta arrel del Carnestoltes obert al barri que han organitzat pel divendres 13 de febrer tot i que tractem altres temes educatius claus a Sant Cugat. Abans, però, fem un repàs per l'actualitat local amb la sentència del TSJC perquè l'escola de Santa Isabel faci un 25% de les assignatures en castellà. També veiem com Podem finalment no es presentarà a les eleccions locals i que l'edifici que actualment ocupa la policia local serà cedit a l'Ateneu.

A les notícies de Catalunya hem repassat les declaracions de Mas a la Comissió Pujol, les conseqüències del 9é aniversari del 4F, les candidatures rupturistes a les eleccions municipals barcelonines i la suspensió cautelar de la prohibició del burca per part del TSJC.

A nivell espanyol hem conegut els efectes de la Llista Falciani, la regularització d'uns diners per part de Juan Carlos Monedero (Podem) i el fitxatge d'11 periodistes que havien passat per Intereconomía per a TVE. L'única notícia internacional tractada és l'augment de morts d'immigrants a Lampedusa arrel de l'onada de fred.

Diana Aguirre a l'esquerra i Xènia Amorós a la dreta a Ràdio Floresta // Foto: Miquel Margalef

Després d'assabentar-nos dels resultats esportius, la previsió meteorològica i la pausa, hem començat l'entrevista amb Xènia Amoròs i Diana Aguirre, totes dues membres de la junta de l'AMPA de l'Escola de La Floresta. Amb elles tractem el Carnaval que han organitzat pel divendres 13 (16h.) a la pròpia escola però obert a tot el barri gràcies al Senglar Cultural. 

També parlem de la sentència del TSJC sobre la immersió lingüística al col·legi Santa Isabel, el Pla d'Autoprotecció, el transport escolar i transport públic que arriba a l'escola, l'ús d'imatges d'escoles privades per anunciar les portes obertes a escoles públiques en l'anunci de l'Ajuntament i l'arrelament de l'AMPA al barri.

El programa acaba amb un repàs a les activitats culturals que es poden fer a Sant Cugat abans del proper programa. De moment no tenim confirmat cap convidat per al proper Punt i a part, ho anunciarem durant la setmana a les xarxes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada