11 de febr. 2015

Programa 47 amb l'AMPA de l'Escola de La Floresta

En la setmana de carnaval nosaltres continuem estant al peu del canó i també us explicarem l'actualitat més punyent local, estatal i internacional i entrevistarem l'AMPA de l'Escola de La Floresta. D'aquesta manera, en l'obertura del programa d'avui us explicarem com l'Ajuntament incita a no acatar la setència del TSJC que obliga a partir el 25% de les classes en castellà a l'escola Santa Isabel. També sabrem que finalment Podem no es presentarà a les eleccions municipals i coneixerem la nova utilitat que tindrà l'edifici que d'aquí poc abandonarà la Policia Local. 

En l'actualitat catalana sabrem que va dir el president Mas a la compareixença a la Comissió d'investigació del Cas Pujol. Coneixerem totes les candidatures rupturistes a les eleccions municipals de Barcelona. Sabrem quines són les seqüeles que encara queden del cas 4F i com el TSJC ha suspès cautelarment la prohibició del burca. 

Canviant a l'ambit estatal veurem com la Llista Falciani ha deixat indiferents tant el Govern central com als múltiples mitjans de comunicació espanyols. També veurem quin ha estat el resó mediàtic de la regularització dels diners del número 3 de Podem, Juan Carlos Monedero. Encara en les notícies d'Espanya, sabrem que Televisión espanyola ha fitxat a 11 nous periodistes que procedeixen d'Intereconomía. Finalment, a les notícies internacionals destaquem l'increment de la preocupació de la inmigració a Lampedusa. 

Després d'explicar els resultats esportius del cap de setmana, el temps i realitzar la pausa començarem l'entrevista. Aquesta vegada ens visitaran dues membres de la junta de l'AMPA de l'escola de la Floresta. Aquestes són Xènia Amorós i Diana Aguirre amb qui comentarem la festa de carnestoltes que tenen preparada aquest divendres així com l'actualitat educativa del barri i de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada