19 de febr. 2015

Programa 48 - Col·lectiu Educació Viva Sant Cugat



Al Punt i a part 48 ens acompanya el Col·lectiu Educació Viva de Sant Cugat que reivindica una escola pública de primària amb aquest model educatiu a la ciutat. Abans, però, com sempre, repassem les principals informacions de la setmana. A nivell local coneixem el projecte Reconnecta en verd per unir Sant Cugat i La Floresta sense trepitjar asfalt. També repassem alguns dels temes tractats al Ple municipal de dilluns i la decisió de les Naus de l'Art de La Floresta d'associar-se per guanyar força.

A nivell de Catalunya coneixem el resultat de les eleccions primàries a Podem, la crisi entre Convergència i Unió i la crítica de diferents col·lectius a la Constitució redactada pel jutge Vidal per ser regressiva en matèria sanitària. A nivell espanyol únicament tractem la crisi interna del PSM-PSOE. 

Les notícies a nivell internacional tracten el jihadisme a Europa i els casos de l'Estat Islàmic i Boko Haram a fora del vell continent i la guerra ucraïnesa amb l'alto el foc incomplit aquesta setmana i l'augment de l'extrema dreta a totes dues bandes del conflicte.

Maika Villaverde i Jordi Piquero al Punt i a part // Foto: Miquel Margalef

Després de fer un repàs als resultats esportius del cap de setmana, conèixer la previsió meteorològica i fer una pausa, hem començat l'entrevista amb Jordi Piquero i Maika Villaverde, tots dos pares del Col·lectiu Educació Viva de Sant Cugat. Amb ells hem parlat del model educatiu i de la seva petició per portar una escola pública de primària d'aquestes característiques a la ciutat.

El programa acaba amb un repàs a algunes de les activitats que es poden realitzar a Sant Cugat abans del dimecres vinent. De moment no tenim entrevistat confirmat de cara al següent programa, ho anunciarem durant la setmana a les xarxes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada