25 de febr. 2015

Programa 49

Al Punt i a part 49 sabrem que finalment s’ha posat en marxa el Pla de Millora de la Floresta després d’anys de reclamació. També en les notícies locals escoltarem com Carme Roca ha presentat la seva dimissió com a presidenta de la Coordinadora d’AMPAS de Sant Cugat i la unió d'ERC i MES de cara a les municipals.

En un àmbit més català sabrem quines han estat les declaracions al voltant de la comissió del cas Pujol i també sabrem que el Govern català vol impulsar unes ajudes per rescatar el comerç. 

Coneixerem el nou cap dels socialistes madrilenys i veurem com Rajoy aprofita el debat d’estat de la Nació per començar la seva pròpia campanya, en les notícies d’Espanya. Encara en el més rellevant a nivell nacional recordarem que demà hi haurà vaga estudiantil a tot l’Estat contar el 3+2 de Wert. Finalment en el més destacat a nivell internacional sabrem que Grècia ha acceptat algunes reformes obligatòries de l’eurogrup.

En l’entrevista de la setmana al Punt i a Part parlarem amb Marta Vidal, Patri Gotarda i Albett Ventura membres de l’Assemblea Jove de La Floresta. Amb ells comentarem els diversos actes que tenen previstos per els propers mesos i sabrem la seva opinió i què en pensen del feminisme degut a la proximitat amb el dia de la dona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada