7 de maig 2014

Les claus del programa 26: Conflicte Israel-Palestina, sistema operatiu Tails, anul·lació de l'euro per recepta i Tokio

Arranquem amb el nostre programa número 26, però abans fem un repàs del que donarà de sí. En la notícia de la setmana ens assabentarem de la situació de Palestina després del final de les negociacions de pau i l'acord d'unir forces entre Hamas i Al Fatah. Comptem amb el testimoni de Ferran Moreno un voluntari que fa al voltant d'una setmana que ha tornat de Gaza.

Les notícies de la setmana ens acostaran l’última hora de les informacions relacionades amb l’anul·lació del euro per recepta i també escoltarem les últimes valoracions al voltant de la desviació de fonts en la creació de l’estació del AVE de Segrega.

Després d’una pausa breu, Marc Lemus ens portarà el temps de la Floresta i de la resta de Catalunya i a ull als mitjans veurem que han dit sobre l’últim anunci polèmic de desigual i les valoracions al presumpte frau d’ADIF.

A la xarxa us presentarem el sistema operatiu Tails, el qual esborrarà totes les empremtes que nosaltres deixem a la xarxa i ens permetrà navegar de manera segura. També us presentarem les aplicacions que consumeixen més bateria i més dades, per tal de que les useu amb cautela.

Viatjarem fins a Tokio a causa de la visita del ministre Nipó, a la nostre secció de territoris d’actualitat. I per acabar Jordi ens portarà una mica de cultura i explicarem i debatrem, el concepte de gentrificació que es basa en trandormar barris fent una gran inversió per atreure veïns amb més poder adquisitiu. 

Així que, a partir de les 19h, ens podeu seguir al 90.0FM i a l'emissió en línia.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada