27 de maig 2015

Programa 61 amb l'ANC La Floresta

El programa d'avui començarà amb un repàs dels resultats de les eleccions municipals de Sant Cugat. CiU ha estat la guanyadora i per això entrevistarem breument via telefònica a la Cristina Paraira, segona a les llistes del partit. La sorpresa dels comicis va ser l’ascens de la CUP-PC ja que va passar a ser la segona força. Per aquesta raó entrevistarem també a Núria Gibert, cap de llista de la coalició. Per acabar amb les notícies locals ens farem ressò del comunicat de La Floresta Parla contestant a les paraules de Mercè Conesa en la nostra entrevista de la setmana passada.

En la mirada a nivell català coneixerem els resultats electorals de Barcelona, Cerdanyola i Rubí. Finalment a nivell estatal també repassarem el que ha passat en les eleccions municipals i autonòmiques. Aquesta vegada, i a causa de les eleccions, no tindrem notícies d’àmbit internacional.

Després de recordar els resultats esportius del cap de setmana, el temps i la pausa, realitzarem l’entrevista principal. Aquesta vegada, i ja fora del seguit d’entrevistes als alcaldables de la ciutat, parlarem sobre el naixement de l’ANC de La Floresta. Ens acompanyaran Àngel Ruiz, coordinador de l’ANC de La Floresta, i Juan Merino, simpatitzant i membre de la plataforma, per explicar-nos el perquè de la creació de la plataforma, comentarem les eleccions en clau nacionalista i parlarem sobre l’actualitat santcugatenca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada