21 de maig 2015

Programa 60 - Mercè Conesa (CiU)



Al Punt i a part 60 fem la darrera entrevista de cara a les eleccions municipals d'aquest diumenge i ens acompanya la Mercè Conesa, cap de llista de CiU. Abans, però, fem un repàs a l'actualitat setmanal.

A nivell local hem destacat el debat celebrat a Valldoreix amb les eleccions municipals al tocar, la mobilització de la vaga de totes i la recollida de 1.000 signatures per retirar l'estelada de la Plaça Lluís Millet per part de Ciutadans. A nivell català hem conegut l'evolució de la vaga de Movistar i les accions contra la privatització de la sanitat de la Marea Blanca a Vall d'Hebron.

A les notícies estatals hem explicat breument què queda del 15M quatre anys després de la seva eclosió i ens hem centrat especialment als comicis d'aquest diumenge no sols en la seva vessant municipal sinó també l'autonòmica de la majoria de comunitats de l'Estat. A nivell internacional hem conegut la condemna a mort de l'expresident egipci Mursi.

Mercè Conesa // Foto: Jordi Pascual

Després dels esports, la previsió meteorològica i una pausa breu, hem pogut escoltar l'entrevista a la Mercè Conesa, cap de llista de CiU a les eleccions municipals de diumenge. És un pèl més llarga que la resta ja que, en ser l'actual alcaldesa, hem pogut preguntar més coses sobre els anys de govern. Amb ella hem parlat de la ciutat i les seves problemàtiques, sobre els moviments a la llista del partit, la visió sobre La Floresta i algunes de les propostes de CiU de cara als comicis locals.

El programa acaba amb un repàs a les activitats que es poden realitzar abans del dimecres vinent. Al proper programa ens acompanyaran Àngel Ruiz i Juan Merino com a representants de l'ANC a La Floresta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada