28 de gen. 2015

Programa 45 amb Carles Brugarolas

Imatge d'un Consell de Barri // Foto: Jordi Pascual
Al programa 45 ens acompanyarà Carles Brugarolas en la darrera entrevista que li farem abans de l'inici de les obres del Pla de Millora. Abans, però, repassarem l'actualitat amb les unions de partits de cara a les eleccions municipals de Sant Cugat i l'aparició de MES com a nova força política. També en l'actualitat local esmentarem les principals dades en relació a l'Observatori Sociològic on veurem que no tot és idílic a la ciutat intel·ligent. Finalment també parlarem del pla de mobilitat de Valldoreix i la possibilitat de la convocatòria d'una consulta ciutadana per resoldre aquest tema.

En les notícies d'àmbit no local escoltarem que Mas haurà de declarar, finalment, en la comissió del Cas Pujol. Escoltarem, també, com els pressupostos de la Generalitat s'han convertit més socials després del pacte entre ERC i CiU a causa de la convocatòria d'eleccions el 27 de setembre.

Encara en l'actualitat catalana també ens farem resó que la fiscalia ha declinat la possibilitat de reobrir el cas del 4-F després de l'emissió pel canal 33 del documental Ciutat Morta. En l'actualitat de l'Estat Espanyol, sabrem que s'han avançat les eleccions autonòmiques a Andalusia i com 4 jihadistes han estat detinguts a Ceuta. Finalment, i per acabar amb el bloc noticiari, recordarem que Syriza ha estat el partit guanyador de les eleccions a Grècia.

Després de repassar el més destacat a nivell esportiu, escoltar el temps que farà a la Floresta els pròxims dies i la pausa, serà l'hora d'escoltar l'entrevista realitzada a Carles Brugarolas. En aquesta entrevista parlarem de l'actualitat local centrant-se de forma especial en el Pla de Millora de La Floresta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada