22 d’oct. 2014

Programa 34 amb La Floresta Parla


Avui arrenquem la 2a temporada al Punt i a part amb els corresponents canvis explicats anteriorment a aquest bloc. Així, a les notícies locals, explicarem en quin moment es troba l'impuls masoveria urbana de Sant Cugat així com altres temes abordats al darrer consell de Barri de La Floresta. També ens farem ressò de la poca vinculació de Sant Cugat amb la PAH i explicarem la nova organització política que vol tirar endavant Cal Temerari. 
 
En les notícies d'àmbit nacional ampliarem la informació sobre el Cas Pujol i les negociacions sobiranistes al voltant del 9-N. L’actualitat espanyola se centrarà en la vagua d'estudiants d'ahir, avui i demà i les targetes Black de Caja Madrid. Finalment les notícies d’abats internacional farem unes petites pinzellades sobre l’Ebola i l’Estat Islàmic.
 
Abans de la nova informació meteorològica, repassarem els diferents resultats esportius d'equips santcugatencs que s’han produït al llarg del cap de setmana passat.
 
Després de la secció de literatura i una cançó arribarà el plat fort del programa amb l’entrevista a Ramon Piqué com a representant de la Floresta Parla. Parlarem del Pla de Millora, de participació ciutadana i de la transcripció del Pla General Metropolità. 
 
Abans de tancar el programa repassarem amb l’agenda cultural diverses activitats que podreu fer al llarg de la propera setmana a La Floresta i Sant Cugat. 
 
El programa comença a les 19h. i es pot escoltar al 90.0FM i a través de l'emissió en internet. Com la temporada anterior, s'enregistrarà per poder-lo escoltar posteriorment a aquest mateix bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada