18 d’oct. 2014

El 22 d'octubre comencem la segona temporada

Després d'un estiu allargat per la millora de les instal·lacions de Ràdio Floresta, el dimecres 22 d'octubre a les 19h. el Punt i a part tornarà al dial 90.0 FM i a l'streaming de l'emissora. El programa reprèn la seva emissió amb piles i continguts renovats.

Els continguts
Tal com indica des de fa unes setmanes la pestanya de Qui som? - Programa, el Punt i a part sofreix diverses variacions tant de temps com de contingut i seccions de cara a aquesta nova temporada tractant d'apropar-nos més a l'actualitat local tant geogràficament com en profunditat. Els locutors continuaran sent Miquel Margalef i Jordi Pascual, i Jéssica Mora a la veu en off. Marc Lemus s'encarregarà de la previsió meteorològica facilitant la informació però sense locutar-la.

D'aquesta manera, després de l'habitual editorial i sumari, el programa començarà amb una extensa secció de notícies de 10 minuts on es tractaran informacions de caire local (La Floresta i Sant Cugat), nacional, estatal i internacionals per aquest ordre de preferència. Just seguit s'introdueix una secció d'esports d'uns tres minuts on es repassaran els principals resultats i propers partits dels equips santcugatencs.

Després d'aquest inici clarament informatiu vindrà la previsió meteorològica, una breu secció de literatura en la qual es llegirà un fragment d'alguna obra a cada programa i una breu cançó que servirà per fer una pausa i rebre els convidats que tractarem de tenir tots els programes.

El Punt i a part continuarà amb una entrevista d'un quart d'hora aproximadament a algun personatge, entitat o institució relacionada en l'actualitat florestana o santcugatenca. En el primer programa entrevistarem, a falta de confirmació final, algun representant del col·lectiu La Floresta Parla per tractar el Pla de Millora i fer una valoració del passat Consell de Barri celebrat el 14 d'octubre.

Abans de fer un sumari final i acomiadar el programa, restarà una resta del que era la secció cultural de la primera temporada. Aquesta serà una breu agenda d'activitats de la zona. Tot plegat suma un quart d'hora menys que la durada del programa la temporada anterior, és a dir, el Punt i a part de la segona temporada dura 45 minuts.


Col·laboració amb el Sant Cugat Inform@
Una altra de les novetats que presenta el programa en aquesta segona temporada és la col·laboració amb el diari digital Sant Cugat Inform@. Els dos locutors del Punt i a part treballen al mitjà i, d'aquesta manera, les notícies de caire local es realitzaran a partir de les informacions publicades a aquest portal.

A més a més, l'entrevista setmanal podrà ser aprofitada sempre que es desitgi pel Sant Cugat Inform@ ja siga en àudio (com sempre s'enregistrarà), en vídeo (de forma esporàdica) o transcrivint-la així com aprofitant possibles declaracions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada