20 de jul. 2014

Replantejament del Punt i a part

Des del 25 de juny estem de vacances i, per tant, no realitzem programa. Això no significa, però, que no treballem en la preparació de la següent temporada. Pel que fa al blog ja hem introduït algun canvi agrupant tota la primera temporada a la pestanya d'«Escolta'ns».

En qualsevol cas, el gruix de feina el tenim en la nova distribució del programa cara la temporada vinent. Tal com vam explicar a la darrera edició del Punt i a part, volem fer un programa informatiu i de tertúlia de temes predominantment locals, de La Floresta i Sant Cugat, amb la col·laboració de diferents entitats i institucions florestanes.

A dia d'avui estem contactant amb algunes d'aquestes organitzacions, així i tot, us preguem que si coneixeu o formeu part de qualsevol entitat interessada en participar en una tertúlia setmanal sobre assumptes florestans i santcugatencs, contacteu amb nosaltres a través de les xarxes socials (Facebook i Twitter) o del nostre correu electrònic.

Pel que fa a l'horari, el programa es continuarà realitzant dimecres de 7 a 8 de la tarda i es penjarà en forma de PodCast a aquesta mateixa web. El Punt i a part tornarà a les ones al setembre, més endavant especificarem la data concreta. Bon estiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada