14 de maig 2014

Les claus del programa 27: Eleccions Europees, TV3, Brussel·les i Increïble comestible Cerdanyola

Una setmana més fem Punt i Parat i les aproximacions de les eleccions europees ens fan centrar tota l’atenció en elles, al menys en la notícia de la setmana. A més com a refiló d’aquesta notícia també podrem escoltar les valoracions posteriors al assassinat de la presidenta de la diputació de Lleó.

En canvi, en les notícies de la setmana sabrem quina ha estat la decisió final del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals en relació a la possible externalització del departament comercial de TV3. També escoltarem quina ha estat la moció per fer un pla integral al barri de Can Barata.  

Avui no podrem gaudir de la informació meteorologia de les mans de Marc Lemus, així que després d’una petita pausa farem un cop d’ull als mitjans on explicarem que han dit els diversos diaris sobre la proposta de Felipe Gonzalez per la col·lisió del govern del PP i PSOE.

A la xarxa coneixerem noves aplicacions per perfeccionar les vostres autofotos amb el mòbil, escoltarem com Sony vol tornar a posar al mercat les cintes de casset i una nova aplicació anti-social per tal d’evitar a la gent.

A territoris d’actualitat viatjarem fins a Brussel·les. I finalment a cultura Jordi ens portarà escoltarem una entrevista amb Increïble comestible Cerdanyola, que crea horts urbans en zones verdes abandonades. 

Així que, a partir de les 19h, ens podeu seguir al 90.0FM i a l'emissió en línia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada