30 d’abr. 2014

Les claus del programa 25: Collserola, pavimentació de la Floresta, Colòmbia i la TDT

Després de dos setmanes sense programa avui el reprenem en una data especial, ja que celebrem 25 programes. En aquest veureu que hem decidit fer uns petits canvis en el rumb del programa per tal de millorar-lo, sobretot pel que fa a dinàmica d’aquest.

La notícia de la setmana tornarà a ser el pla d’asfaltat de la Floresta i la participació veïnal que l’envolta, ja que torna a estar de novetat per els nous moviment al seu voltant.

En el reguitzell de les notícies de la setmana no ens maurem gaire més lluny de la Floresta per assabentar-nos de la nova moció relacionada amb el parc de Collserola. Veurem quines han estat les reaccions al cop de puny que va rebre Pere Navarro el passat diumenge i també tindrem temps per parlar sobre la imputació de Montserrat Caballé.

Després d’escoltar el temps de la Floresta i de la resta de Catalunya de la veu de Marc Lemus, veurem que han dit els mitjans aquesta última setmana i repassarem les múltiples errades de Wert amb les beques.  

La xarxa ens aportarà les seves parts negatives i quin és l’impacte que tenen les noves xarxes socials entre la societat, sobretot entre els joves. D’aquesta manera sabrem quin és el significat de la paraula pubbing i una nova aplicació que ens ajudarà a saber quina és la dependència que tenim dels telèfons mòbils. També pararem del tancament definitiu d’Ubuntu One, el núvol del sistema operatiu lliure.

En la secció de territoris d’actualitat viatjarem fins a Colòmbia. Finalment per tancar el programa que ens indica que tenim 1 quart de segle complerts, Jordi ens aportarà les reaccions al tancament dels 9 canals de la TDT i reviurem el Sant Jordi de la Floresta.

Així que, a partir de les 19h, ens podeu seguir al 90.0FM i a l'emissió en línia.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada