26 de març 2014

Les claus del programa 22: 22M, pla de pavimentació de La Floresta, Qatar i dia internacional del teatre

Una setmana més tornem a Ràdio Floresta amb un programa carregat de notícies que han marcat aquesta setmana.

Començarem amb la notícia més destacada de la setmana, per tant, un repàs a les marxes de la dignitat que van arribar a Madrid aquest cap de setmana així com la polèmica pels enfrontaments entre policia i manifestants i algunes de les reaccions polítiques.

La mort d'Adolfo Suárez, la primera volta de les eleccions municipals a França, les darreres informacions sobre Crimea i l'avio de Malàisia desaparegut. A més, reprendrem després de diverses setmanes l'actualitat del barri amb la reunió de La Floresta Parla per debatre sobre el pla de pavimentació.

Després de la previsió meteorològica de Marc i una cançó, reprendrem les marxes de la dignitat per veure quin tractament han fet els mitjans de comunicació al respecte. En la mateixa secció, tractarem el registre de catalans a l'estranger.

A la xarxa continuarem el repàs pels 10 anys de la web 2.0, la polèmica per la prohibició d'Apple d'una portada d'un llibre on apareix una dona nua, un cantant que va tocar al seu fill durant els 9 mesos d'embaràs i un vídeo sobre un primer petó amb desconeguts real, després que el que s'havia fet viral fos fals.

A Territoris d'actualitat viatjarem metafòricament a Qatar per la celebració del premi de motociclisme.

Acabarem a cultura celebrant (amb un dia d'antelació) el dia internacional del teatre amb un monòleg d'Assumpta Serna i diverses curiositats sobre aquest gènere literari. Recomanarem uns quants programes d'aquesta mateixa emissora amb continguts ben interessants i també diferents activitats a realitzar durant la propera setmana.

La setmana passada vam avançar un reportatge sobre el Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès en vídeo, però, a falta de rebre uns documents que una font s'havia compromès a fer-nos arribar, encara no el podem tenir enllestit. Si bé, des d'avui mateix ens posarem a treballar, amb o sense la documentació que ens falta, per poder tindre el reportatge enllestit abans del proper programa.


Per tant, ja sabeu que a partir de les 7 de la tarda ens podreu escoltar al 90.0FM i a l'emissió en línia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada