19 de març 2014

Les claus del programa 21: Crimea, Melilla, informe Margallo i Karl Marx

Una setmana més torna el Punt i a part aquesta vegada amb la situació de Crimea com a notícia de la setmana. La tensió entre Ucraïna i Rússia i les respostes internacionals han provocat que novament parlem de l'est europeu.

Just seguit ampliarem informació setmanal amb la polèmica per l'arribada d'immigrants a Melilla i l'enreixat que causa lesions als nouvinguts. També explicarem una possible nova forma de construcció que no necessita estar ancorada al sòl gràcies a les impressores 3D.

Marc Lemus no podrà locutar-nos la previsió meteorològica tot i que sí ho farem algun dels locutors habituals del programa. Després d'una cançó, repassarem quin és el tractament que han fet els mitjans de l'informe de Margallo i les declaracions de Mas sobre la declaració unilateral d'independència.

Al nostre habitual repàs a la xarxa continuarem repassant els 10 anys de la web 2.0, aplicacions d'Android i també presentarem un joc anomenat Atlantis que et permet crear els teus propis enemics per crear partides personalitzades.

A Territoris d'actualitat parlarem de París, una ciutat d'actualitat per l'augment considerable de la contaminació que ha provocat mesures restrictives en quant al trànsit urbà.

La secció cultural vindrà marcada pel deute amb Miquel de parlar del carnaval de la seva localitat, Vilanova i la Geltrú. També parlarem de Karl Marx ja que el darrer cap de setmana va fer 131 anys de la seva mort i explicarem les revisions del Diccionari Biogràfic Espanyol.


Així que a les 7 de la vesprada tornarem a estar al 90.0FM i a radiofloresta.com. Després podreu descarregar-vos i tornar a escoltar el programa via PodCast a aquest mateix blog.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada