19 de febr. 2014

Les claus del programa 17: Turquia, transport a la Floresta, web 2.0 i Barça

El programa d’avui  la gran novetat serà l'adéu definitiu a Sergi Puy que s'incorporarà a un nou mitjà de Lleida i la incorporació de Sílvia Pla. Però a més d'aquests canvis en els locutors del programa, Jordi ens portarà com a notícia principal de la setmana les queixes de la uaSC sobre el transport públic que arriba a la Floresta. 

En les notícies més importants de la setmana escoltarem com estan evolucionant en les últimes hores el conflictes a Kiev i us informarem de les diverses opinions de les botigues de Sant Cugat i de la plataforma uaSC sobre la possible obertura d’un nou complex comercial entre la carretera de Rubí i Sant Cugat.

Novament i sense fallar avui Marc Lemus ens tornarà a portar el temps de la Floresta i de la resta de Catalunya.

Al tornar de la pausa serà el torn de l’estrena de Silvia, que ens farà un cop d’ull als mitjans on compararà la visita de Rajoy a Turquia i la resposta dels empresaris a Artur Mas.

Tot seguit farem una repassada a la xarxa, on us presentarem 5 nous accessoris per al vostre iPhone i tornarem a fer una repassada dels hits més importants que s’han vist al llarg dels 10 anys de la web 2.0.

Silvia ens farà viatjar però canviarà una miqueta la secció i a més d’explicar-nos com es és país i quina situació actual té, també ens farà una mica de guia turística. La Floresta viatjarà sense sortir de casa.


Finalment i com cada programa, Jordi ens portarà una miqueta de cultura on comentarà el nou llibre de Bauman, la mort d’Stuard Hall i l’incendi del Marcantic. 

Així que a les 19h. teniu una cita a Ràdio Floresta, 90.0FM o en directe a la xarxa. Posteriorment tindreu disponible el PodCast a aquest mateix bloc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada