20 de nov. 2013

Què s'hi courà avui al programa?

Seguim caminant amb el programa i avui enceten el nostre programa número 8. En ell s’incorporen dos locutors nous al programa i encetem dues noves secció: Territori d'actualitat, que ens la portarà Sergi Puy i el Temps, que ens l'aproparà Marc Lemus. 

En la notícia principal Jordi ens resumirà els dos anys de Rajoy com a cap del Govern Espanyol, entre el que ens destacarà els escàndols del cas Bàrcenas i la trama Gürtel. 

Desprès Miquel ens portarà l'actualitat de la setmana on farem una ullada als resultats de les eleccions Xilenes i veurem la desigualtat del país. En la notícia més recent destacarem la decisió final de la Comissió Euopea respecte el corredor del mediterrani.

Un cop acabat el repàs setmanal, encetarem una de les noves seccions: El Temps. Aquesta secció ens la portarà Marc Lemus des de Vilanova i la Geltrú i ens servirà per saber els canvis meteorològics a la Floresta i a la resta de Catalunya.  

Al tornar de la pausa Sergi Puy s’estrenarà amb una secció que ja ens és familiar, Ull als mitjans. En ella ens destacarà les noves estrenes de programes a la televisió, com la de dilluns passat del reusenc Andreu Buenafuente que tornava a La Sexta. 

Que diu la xarxa, ens portarà noves aplicacions que intenten millorar la democràcia en la xarxa, una multa per insultar al Twitter i una nova aplicació molt interessant que ens reuneix les fotografies i els vídeos més populars del moment.

Territori d’actualitat, com ja hem dit, serà la nova secció que estrenarem i en ella parlarem de Guinea Equatorial, arran de la disputa del amistós contra Espanya.  

Finalment Jordi ens aportarà una mica de cultura on tractarem el ratar de les estrenes de pel·lícules a Espanya provocades, en part per la dolenta gestió de les distribuïdores. A més presentarà relacions de parella des de l’homosexualitat a la violència de gènere.

Us esperem a tots a les 7 de la tarda a Ràdio la Floresta, 90.0FM i a través de l'emissió en línia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada