3 de juny 2015

Programa 62 amb La Floresta Parla

Avui obrirem les notícies locals amb l’esquitxada de CDC de Sant Cugat al Cas Palau. Continuarem explicant que Massanés ha abandonat la uaSC i la primera línia política després dels mals resultats de les municipals. Finalment també escoltarem les reivindicacions de 6Claus, ja que les cases dels mestres no prosperen i farem un cop d’ull a la xerrada d’Educació Viva i Activa d’ahir a la Casa de Cultura.

En el més destacat a nivell català sabrem que Teresa Forcades acompanyarà la Flotilla de la Libertad i coneixerem les reaccions a la final de la copa del Rei. Finalment també sabrem que Lluís Prenafeta, la mà dreta de Jordi Pujol, hauria acceptat cobrar comissions d’empreses estrangeres.

La baixada de l’atur a nivell general i les negociacions post 24M ocuparan la plana de notícies estatals. Per acabar, farem un cop d’ull al més destacat a nivell internacional i sabrem que Grècia està a punt de la fallida econòmica.

Després de repassar els resultats esportius, el temps i la pausa, realitzarem l’entrevista a l'Eva Serrats, representant de La Floresta Parla. Amb ells volem parlar sobre la participació ciutadana, el Pla de Millora, el futur projecte de Reconnecat en Verd i, sobretot, del document “La Floresta que volem”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada