13 de maig 2015

Programa 59 amb Jordi Carreras (PP)

A un pas d’arribar a la seixantena de programes, avui sabrem com va anar la presentació del document La Floresta que volem per part de La Floresta Parla el divendres passat. També ens farem ressò del cap de setmana dels diables i dels Castellers de Sant Cugat i coneixerem que VOX i Família i Vida han interpel·lat una nova demanda per retirar l’estelada de la Plaça Lluís Millet.

Les picabaralles verbals i físiques entre diversos partits polítics ocuparan la nostra mirada del més destacat a nivell català. En les notícies d’Espanya sabrem que Rus ha abandonat la Diputació de València a mitges després de l’escàndol econòmic en el qual es veu immers.

Finalment, en la mirada a nivell internacional, coneixerem la contundent victòria conservadora a les eleccions britàniques i també com avancen les negociacions entre Grècia i la Unió Europea. Per acabar sabrem que ha estat una setmana plena de terratrèmols i no només al Nepal.

Després d’escoltar els esports, el temps i realitzar la pausa, ens acompanyarà al locutori Jordi Carreras, alcaldable del PP. D’aquesta manera realitzarem la penúltima entrevista als partits polítics en motiu de la celebració de les eleccions del proper 24 de maig. Amb Carreras parlarem sobre les seves propostes i la seva viabilitat, sobre participació ciutadana i sobre el passat i el futur de Sant Cugat i La Floresta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada