18 de març 2015

Programa 52 amb Pere Casajoana i Francesc Serra

Pere Casajoana a un Consell de Barri // Foto: Jordi Pascual
Al programa 52 sabrem que la masoveria urbana serà una realitat a La Floresta. Per comentar les notícia farem una petita entrevista via telèfon a Manel Berenguer, membre del col·lectiu 6 Claus. També sabrem que la Mont Carvajal ha obert un Verkami per fer possible un documental sobre el festival de música La Floresta enCanta i el Casal. Finalment per acabar ens assabentarem de les reunions de Societat Civil Catalana amb diversos partits polítics i us avisarem d’algunes afectacions per obres a l’avinguda de Lluís Companys al llarg del pròxim cap de setmana.

En les notícies d’àmbit català aquesta vegada ens farem ressò d’una notícia que afecta al Vallés, ja que els lobbis empresarials vallesans estan pressionant la Generalitat per unir els dos vallessos i crear una nova àrea metropolitana.

En les notícies espanyoles sabrem que aquest cap de setmana es donarà el tret de sortida oficial a l’any electoral amb les eleccions andaluses. En el cop d’ull al més destacat a nivell internacional ens assabentarem dels resultats a les eleccions d’Israel i també sabem que la Unió Europea vol reforçar les fonteres exteriors per impedir el pas a jihadistes.
 
Després de repassar els resultats esportius, escoltar el temps i la pausa, realitzarem l’entrevista setmanal a Pere Casajoana, tinent d'Alcalde de Mobilitat, Urbanisme i Obres i Francesc Serra, tècnic municipal encarregat de les obres del Pla de Millora de La Floresta. Amb ells dos volem comentar l’inici de les obres del pla de millora així com saber l’estat de les reaccions després de la reunió amb les diverses comissions de seguiment de l’obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada