11 de març 2015

Programa 51 amb La Floresta Parla

Al programa d'avui tractarem la desestimació de la petició cautelar de retirar l’estelada de la Plaça Lluís Millet. També sabrem que la Comissió de Carnaval ha fet balanç de la festa passada i que Valldoreix Decideix presentarà una queixa formal al Síndic per un ús partidista de CiU-Actuem.

En l’actualitat d’un àmbit més català una setmana més les declaracions dels Pujols ens ocupen gran espai. També ens farem ressò de la nova trobada del Pacte Nacional pel dret a decidir que està més pendent dels conflictes entre partits que de la construcció de les estructures d’Estat.

Sabrem quins han estat els moviments del PP de Madrid de cara a les municipals i la sorpresa dels resultats de les últimes enquestes estatals, en el més destacat a nivell espanyol. Finalment en la mirada internacional destacarem que la setmana que ve hi haurà eleccions a Israel i com el dia de la dona ha posat novament el feminisme sobre la taula.

Després dels esports, el temps de Marc Lemus i la pausa, realitzarem l’entrevista a Ramón Piqué, membre de La Floresta Parla. Amb ell comentarem l’inici de les obres del Pla de Millora així com la nova proposta que ha fet l’Ajuntament sobre el projecte de Reconecta en Verd.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada