4 de febr. 2015

Programa 46 amb Francesc Carol


El Punt i a part 46 tindrà de convidat el Tinent d'Alcalde de Governació, Seguretat i Participació Ciutadana a Sant Cugat, per parlar de les dades de l'Observatori Sociològic municipal. Abans però, repassarem l'actualitat local amb les eleccions municipals. D'aquesta manera sabrem que Podemos obrirà a decisió ciutadana si es presentarà o no a les municipals i de quina forma. En aquest mateix sentit el PSC ja ha decidit qui serà el seu alcaldable i Esquerra Republicana negocia amb MES. Finalment en l'àmbit local també veurem com ha passat la nevada per Sant Cugat.

En les notícies no locals escoltarem que la Generalitat ha decidit que pagarà la vacuna dels malalts d'Hepatitis C. També comentarem la mort de Jose Manuel Lara i com l'atur puja a Catalunya en el primer mes de l'any. En les notícies d'Espanya veurem la demostració de força de Podemos a Madrid i també ens farem resó del retorn de la cadena perpètua a Espanya. Finalment en el més destacat a l'estat també veurem com els rectors es planten davant del 3+2 del ministre Wert. 

En la mirada al més destacat a nivell internacional escoltarem com el nou govern grec planta cara a la troica i planteja substituir el deute per bons lligats al creixement. També sabrem que s'han produït negociacions secretes entre la Unió Europea i altres països per afavorit la circulació de pacients.

Després de repassar els resultats esportius, assabentar-nos de la previsió meteorològica i fer una pausa, començarà l'entrevista a Francesc Carol. Ens centrarem en les principals dades que es desprenen de la onada de la tardor del 2014 de l'Observatori Sociològic municipal. Aquestes dades van sortir publicades la setmana passada i ja vam fer una petita referència al programa anterior. A continuació podeu veure-les en més detall:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada