21 de gen. 2015

Programa 44 amb 6Claus

Al Punt i a part d'avui ens acompanyarà 6Claus per parlar de masoveria urbana, les cases dels mestres i l'acord que sembla que s'està a punt d'arribar entre l'Ajuntament, Sostre Cívic i ells. Abans, però, farem una repassada a les notícies de la setmana començant a nivell local pel Consell de Barri celebrat dijous passat amb novetats sobre el Pla de Millora. També explicarem les claus del Ple Municipal celebrat aquest dilluns. 

Pel que fa a les notícies d'àmbit català parlarem de les eleccions del 27 de setembre i de l'emissió de Ciutat Morta pel Canal 33 mentre que a les notícies espanyoles ens centrarem en les previsions econòmiques i en el possible avançament electoral de les eleccions a Andalusia. Les notícies internacionals se centraran en les protestes contra Charlie Hebdo i el creixement econòmic de la Xina. 

Després d'assabentar-nos dels resultats esportius del cap de setmana i fer una pausa, reprendrem el programa amb una entrevista a Marc Rios i Manel Berenguer com a portaveus del col·lectiu 6Claus per veure quan i com arribarà la masoveria urbana a les cases dels mestres. Tractarem les condicions del possible acord així com del projecte que ha de permetre la introducció d'aquesta forma d'habitatge a la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada