14 de gen. 2015

Programa 43, especial "les claus del 2015"

Al primer programa de l'any coneixerem el calendari del pla de millora de la Floresta. Encara en les notícies locals destacarem la renuncia de Ferran Villaseñor al capdavant del PSC de Sant Cugat i la proximitat de l’acord entre l’Ajuntament i la Comissió de Carnaval.

Pel que fa a les notícies d’àmbit català comentarem la falta d’acord entre el President Mas i Oriol Junqueras per convocar les eleccions anticipades. Sabrem i coneixerem com el cas Pujol continua sense aclarir-se i escoltarem les raons del jutge Vidal per continuar redactant l’esborrany de la Constitució Catalana i exercir de jutge al mateix temps. 

En el més destacat de d’Espanya escoltarem quines són les negociacions que està duent a terme el PP i el PSOE per reformar el Codi Penal i introduir mesures contra el terrorisme; mentre que en la mirada al món escoltarem com Boko Haram continua la seva ofensiva a Nigèria i sabrem que Charlie Hebdo ha tornat a sortir als quioscos una setmana després de l’atemptat. 

Després de repassar el més destacat de la jornada esportiva i saber quin és el temps que tindrem aquesta setmana, estrenarem un format especial per veure què ens espera aquest 2015. Farem una mirada enrere per poder valorar allò que ens espera en el nou any que hem encetat ara fa gairebé mig mes. Com sempre, des de tots els àmbits i centrant-nos especialment a La Floresta i Sant Cugat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada