10 de des. 2014

Programa 41 amb la PAH de Rubí

El Punt i a part 41 prendrà un dels temes d'actualitat més sonats els darrers dos mesos a la ciutat com a tema central de l'entrevista, l'acampada de la PAH de Rubí a l'oficina de Catalunya Caixa del carrer Villà.

Abans, però, farem un passeig per la informació santcugatenca centrant-nos en la repercussió dels pressupostos de la Generalitat del 2015 (encara no aprovats) a la ciutat, l'evolució del conflicte polític arrel del trencament unilateral del Pacte per la Nit per part de l'Ajuntament i les reaccions polítiques a la contestació de la Comissió de Carnaval de fer una festa pròpia al marge del consistori per falta de reposta de l'equip de govern en les seves reclamacions.

Les notícies d'àmbit català se centraran en els efectes de la ventada d'ahir, l'aturada provisional del procés independentista amb la falta d'anunci d'unes eleccions avançades i un prototip d'acord entre la Generalitat i les elèctriques per acabar, diuen, amb la pobresa energètica.

A nivell estatal actualitzarem informacions sobre el cas Nóos i el Gürtel, mentre que a nivell internacional veurem la reelecció de Merkel al capdavant de la CDU alemanya i la polèmica oberta després de la publicació d'un informe del Senat d'Estats Units on es mostren les pràctiques de la CIA després dels atemptats de l'11 de setembre.

Després del repàs esportiu, la previsió meteorològica i una pausa musical, començarà l'entrevista d'aquesta setmana. En aquest cas ens acompanyarà Ismael Giménez, representant de la PAH de Rubí. Amb ell parlarem dels 78 dies d'acampada, del desallotjament després d'intentar ocupar l'oficina de Catalunya Caixa de Torreblanca, dels casos de Sant Cugat així com de les negociacions amb l'entitat i l'Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada