26 de nov. 2014

Programa 39 amb l'Assemblea Nacional Catalana

Al Punt i a part 39 ens assabentarem de l'evolució de Sant Cugat com a Smart City i la visita de la ciutat a la mostra de Barcelona. Sabrem que han començat les obres d'urbanització en la carretera que uneix Rubí i Sant Cugat. Finalment escoltarem les reclamacions de la Comissió de Carnaval a l’Ajuntament.

L’actualitat catalana ens traslladarà fins a Barcelona per saber que la CUP es desvincula de Guanyem. També sabrem que els EROs a Catalunya han augmentat entre el setembre i l’octubre però han disminuït respecte l’any passat.

En la mirada a la resta de l’estat espanyol escoltarem com el PSOE fa marxa enrere i diu que el canvi en l’article 135 de la Constitució l’any 2011 va ser un error del seu partit. També ens farem ressò de l’escàndol a Granada per nous pressumptes casos d'abús a menors per part de capellans. En la visió internacional sabrem el que va dir el Papa al Parlament Europeu i que finalment Sòcrates, l’expresident portuguès, ha entrat a la presó.

Després de la repassada esportiva i el temps, entrevistarem de nou al coordinador de l’Assemblea Nacional de Sant Cugat, Manel Porta. Amb ell comentarem l’actualitat catalana en vers el procés sobiranista, així com les reaccions socials després dels actes jurídics i polítics que s’han derivat del 9-N.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada