29 d’oct. 2014

Programa 35 amb Societat Civil Catalana


Logotip de SCC, convidats al programa 35
Una setmana més estem al peu del canó i començarem el programa amb les notícies locals, on explicarem com es va desenvolupar la festa de la tardor. També explicarem i donarem informació sobre els nous habitatges que Promusa vol fer al darrere de les cases dels mestres. El tema preocupa els veïns per la falta d'informació i el possible atac al medi.

En les notícies catalanes ampliarem la informació sobre la proposta de la PAH al partits per fer que els habitatges buits es converteixin en habitatges socials. En un altra notícia veurem com segueix la polèmica entorn al projecte VISC+. L’actualitat espanyola ens portarà a parlar sobre Pablo Iglesias ja que ha estat escollit recentment com a líder del partit en l'assemblea de Vistalegre en el mateix moment en que Podem es postula com a segona força segona força a nivell estatal les enquestes. Finalment, a les notícies d’abats internacional farem unes petites pinzellades sobre la victòria de Dilma Roussef i el triomf laic a Tunísia.

Abans de la nova informació meteorològica, repassarem els diferents resultats esportius que s’han produït al llarg del cap de setmana passat i parlarem sobre els partits d’hoquei.

Després de la pausa començarà l’entrevista a Mª José Argerich, presidenta de Societat Civil Catalana a Sant Cugat, com a primera de les dues entrevistes especials abans del 9N. 
Abans de tancar el programa l’agenda d’actualitat portarà diverses activitats que es podran fer al llarg de la setmana que ve a Sant Cugat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada