18 de juny 2014

Les claus del programa 32: Masuveria urbana, Gazprom, Colòmbia i Diego Ojeda

Avui encarem el nostre penúltim programa de la temporada on la notícia de la setmana serà l’Okupació de 6 cases a La Floresta per forçar l'Ajuntament de Sant Cugat a implicar-se en la masoveria urbana. També tractarem les reivindicacions veïnals per abaixar el preu de la piscina de La Floresta i la petició de l'AMPA per crear un Pla d'Autoprotecció de l'Escola de La Floresta.

En el repàs setmanal, escoltarem quin és l’estat actual del foc que encara crema a Tivissa però que sembla que està pròxim al seu control i extinció. També tindrem temps per escoltar quina és la situació a Ucraïna després del tall de gas i farem una pinzellada a les últimes actualitzacions del PSC i la coronació.

Després d’una petita pausa, tornarem a tractar El Jueves, però aquesta vegada ens assabentarem que els dibuixants que han deixat la revista publiquen un còmic sobre el rei. També escoltarem que Buruaga deixa la COPE i el silenciament de notícies referents al Mundial de futbol.

A què diu la xarxa farem un cop d’ull a cinc passo per mantenir el mòbil amb total seguretat, us farem saber que alguns carregadors per al iPhone es poden sobreescalfar i sabrem que cobra un aficionat que penjar vídeos de manera regular al youtube o en una altre plataforma.

Viatjarem fins a Colòmbia a causa de les eleccions i farem una retrospectiva de la seva història relacionada amb la FARC i ha cultura coneixerem el poeta Diego Ojeda i l’art contemporani a Donetsk amb el control de les tropes prorusses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada