11 de juny 2014

Les claus del programa 31: G-7, PSOE, mundial de Brasil i El Jueves

Aquesta setmana no podem fer programa en directe però, com la setmana passada, l'enregistrarem i el penjarem en forma de PodCast.

Així doncs, el Punt i a part d'aquesta setmana vindrà marcat per la crisi interna del PSOE i de CiU. Però abans, en la noticia més important de la setmana, tractarem la reunió del G7 a Brusel·les i escoltarem la situació de Rússisa envers Ucraïna, la reivindicació de la OTAN, la política europea i la política econòmica. 
D’aquesta manera, avançarem en el programa i en les notícies de la setmana, com ja hem indicat, prestarem atenció en les crisis internes de tot el socialisme espanyol i en la també crisi interna de CiU, amb la possible dimissió de Duran. 

A mitjans Jordi ens portarà la censura interna que ha patit El Jueves per part de la seva editorial RBA. El fenòmen de Podem ha aprofitat els mitjans de comunicació de masses per aconseguir vots, veurem com ho ha fet. 

A què diu la xarxa escoltarem com L'Escola Carme Auguet del Pont Major intenta captar nou alumnat i pujar la seva mitjana de notes i us indicarem els passos a seguir per no donar me gusta a pagines falses de Facebook. 

A territoris d’actualitat viatjarem fins a Brasil a causa de la celebració del Mundial, però intentarem veure quina és la situació actual del país, amb les diverses manifestacions en contra del Mundial i el desmantellament de les faveles. 

Finalment, a cultura, ens assabentarem de la dimissió de Natalia Garzón, la directora de la SGAE, tractarem el consumisme i l’erotisme infantil i el masclisme del reggeton.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada