4 de juny 2014

Les claus del programa 30: el rei abdica i reaccions, Can Vies, crisi del PSOE i dret a l'oblit

Arribem a la trentena però el Punt i a part no es podrà fer en directe ja que s'estan millorant les instal·lacions de Ràdio Floresta, fet que ha provocat l'aturada de les emissions durant un temps. Igualment, però, el programa estarà penjat aquesta mateixa nit en forma de PodCast a les xarxes i amb el resum corresponent demà mateix a aquest blog.

D'aquesta manera, tal com havíem anunciat a través de les xarxes socials, la notícia més important de la setmana i que encetarà el programa és l'abdicació del rei. No solament tractarem la pròpia abdicació amb les causes i conseqüències sinó que coneixerem de primera mà les opinions de diferents manifestants que van acudir el passat dilluns a l'Ajuntament de Sant Cugat demanant un referèndum sobre la forma d'estat.

A la resta de notícies setmanals repetim tema respecte la setmana passada amb totes les novetats del desallotjament, protestes, reconstrucció i negociacions de Can Vies. També coneixerem la inhabilitació d'un magistrat del Constitucional per conduir ebri.

Després de la previsió meteorològica de Marc i una pausa, tornarem a la segona part del programa repassant què ha dit la premsa sobre el conflicte intern del PSOE per les eleccions primàries i sobre les declaracions de Rajoy referents a la Constitució.

A la secció de xarxa reprendrem el dret a l'oblit amb les 12.000 sol·licituds que ha rebut Google per esborrar el passat i el cotxe sense volant, entre molts altres temes.

A Territoris d'actualitat viatjarem metafòricament a Mònaco ja que els prínceps d'aquest país tindran un fill.

Finalment, a la secció de cultura corregirem un error lingüístic que han comès molts mitjans després de l'anunci reial sobre l'abdicació i parlarem de l'accessibilitat dels museus per a persones discapacitades.


D'aquesta manera, durant la nit penjarem el programa i el compartirem a través de les xarxes socials. Ens sap greu no poder oferir-lo en directe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada